SJAJNO RASPOLOŽENA: Sharon Stone u ležernoj kombinaciji za odlazak u grad sa 18-godišnjim sinom (FOTO)

Glumica se rijetko kada u javnosti pojavljuje sa svojom djecom.

  • Žena

  • 18. Avg. 2023  18. Avg. 2023

  • 0

Sharon Stone fotografirana je tokom izlaska u grad sa svojim 18-godišnjim sinom. Sharon se rijetko kada u javnosti pojavljuje sa svojom djecom, a u ovoj rijetkoj prilici glumica je bila sjajno raspoložena te se nasmiješila fotografima pokazujući dva prsta..

Tokom obavljanja svakodnevnih obaveza na Beverly Hillsu Sharon Stone društvo je pravio njezin 18-godišnji sin Laird, srednje dijete od trojice sinova koje je Stone posvojila. Mama i sin fotografirani su dok su hodali prema automobilu, a za dnevni izlazak glumica je odabrala ležernu, a opet šik odjevnu kombinaciju.

Sharon Stone u trenirci i tenisicama - 1(Foto: Profimedia)

Jednostavnu bijelu trenerku kombinirala je s plavom majicom s printom i crnim blejzerom, dok je na nogama nosila bijele tene s izrezbarenom gumom i metalnim zlatnim detaljima modne kuće Dolce & Gabbana. Bijele tene klasika su koju žene obožavaju, a model s efektnim detaljima kakav nosi Sharon svakoj kombinaciju daje dašak glamura, navodi Zadovoljna.hr.

Malo jarke boje mladenačkoj modnoj kombinaciji dodala je s kožnom žutom torbom talijanskog brenda Tod's, specijaliziranog za izradu cipela, torbi i drugih modnih dodataka od kože, nosivih svakodnevno.

Sharon Stone u trenirci i tenisicama - 2

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...