"IDITE I PLATITE RAČUN OVIM IDIOTIMA...": Premijerka nadoknadila štetu koji su napravili turisti koji su pobjegli iz restorana...

Ona i njezina porodica proveli su ove sedmice nekoliko dana u Albaniji.

  • Show

  • 19. Avg. 2023  19. Avg. 2023

  • 0

Premijerka Italije Giorgia Meloni, koja se ovog ljeta pridružila sve većem broju Italijana koji su proveli ljeto u Albaniji, pobrinula se da vlasnik lokalnog restorana ne ostane praznog džepa nakon što je grupa njezinih sunarodnjaka pobjegla ne plativši račun.

Meloni i njezina porodica proveli su ove sedmice nekoliko dana u Albaniji kao gosti premijera Edija Rame, čija zemlja uživa u turističkom procvatu zahvaljujući bijelim pješčanim plažama i niskim cijenama u usporedbi s ostatkom Europe.

Kada su vijesti o Italijanima koji su izigrali vlasnika restorana u  gradu Beratu obišle lokalne medije, Meloni je priskočila u pomoć.

“Idite i platite račun ovim idiotima, molim vas”, rekla je Meloni talijanskom ambasadoru u Albaniji.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...