TURSKI MEDIJI: "Još jedan bh. fudbaler stiže u Istanbul, transfer veoma blizu"

Za Zmajeve je odigrao 29 mečeva i postigao 4 pogotka.

  • Sport

  • 20. Avg. 2023  

  • 0

Rade Krunić bi veoma brzo i zvanično mogao postati novi član Fenerbahcea.

Kako pišu turski mediji 29-godišnji veznjak dobio je ponudu Fenerbahcea da se priključi kapitenu reprezentacije BiH, Edinu Džeki, a čini se kako je Rade istu i prihvatio.

Fener je prema pisanju italijskih medija na adresu Milana poslao ponudu vrijednu 5 miliona eura, ali Milan je tražio 15. To je na početku odbilo turskog velikana, ali čini se da će se “kompromis” naći na nekih 10 miliona eura.

Krunić je u Milan stigao 2019. godine iz Empolija u transferu vrijednom 9 miliona eura. Za Rossonere je odigrao 125 mečeva, postigao 3 goloa i upisao 6 asistencija.

U karijeri je nastupao još za Sutjesku iz Foče, Veronu, Borac Čačak, Donji Srem i Empoli.

Za Zmajeve je odigrao 29 mečeva i postigao 4 pogotka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...