DODIK O IZBACIVANJU VISOKOG PREDSTAVNIKA IZ RS: "Igor Crnadak misli da su Britanci naoružani, a da mi kao nemamo oružja da se obračunamo sa Schmidtovim obezbjeđenjem"

"Po njegovom je eto MUP RS goloruk", kaže Dodik

  • Vijesti

  • 06. Sep. 2023  

  • 7

Na izjavu Igora Crnatka, šefa Kluba poslanika PDP-a u NS RS da je "obezbjeđenje Christiana Schmidta naoružano" i da postoji realna opasnost od sukoba ukoliko se provede prijetnja Milorada Dodika o Schmodtovom hapšenju, reagovao je upravo Dodik, koji je poručio da je Crnadak "oštouman čovjek i ozbiljan intelektualac".

"Kakav oštrouman čovjek, ozbiljan intelektualac, policija Srpske je goloruka. Po njegovom, Britanci su naoružani, a mi bez oružja...", napisao je predsjednik RS Milorad Dodik na društvenoj mreži "Iks".

Podsjećamo, predsjednik RS je najavio danas da se priprema uredba o zabrani ulaska Christiana Schmidta u RS, te da će ga policija u RS imati naloga da ga uhapsi i deportuje ukoliko on uđe na teritoriju ovog entiteta i ukoliko bude održao neki sastanak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...