NIŽU SE REAKCIJE NAKON IZJAVE DODIKA: "Naser Orić je u ratu časno branio narod, a ti si dobio nadimak Mile Ronhil"

"Davno sam rekao da ti moraš gurnuti BiH u rat bar jedan dan, to je način", samo je jedan od komentara.

  • Mini market

  • 08. Sep. 2023  

  • 1

Nakon što je predsjednik bh. entiteta RS Milorad Dodik optužio sutkinju Suda BiH Jasminu Ćosić-Dedović za pristrasnost, a kao argument je naveo njeno učešće u odbrani zapovjednika Armine BiH Nasera Orića, nižu se reakcije.

On je kazao da se Ćosić-Dedović „davno svrstavala na jednu stranu, onog trenutka kada je bila u timu Nasera Orića."

"Čuo sam da je bila i u ekipi koja je oslobodila Orića. Ona je bila i u OHR-u. Kako je moguće da Milorad Dodik bude kriv, a Naser Orić nije? Hoćete povjerenje, nema povjerenja. Kako da vjerujemo u pravosuđe kada mnogi svjedoci protiv Orića danas nisu živi", rekao je Dodik.

Na društvenim mrežama se nižu reakcije.

"Jednostavno Naser je vojnik i branio svoj narod časno, a ti si u ratu zaradio nadimak Mile Ronhil. Samo možemo da pretpostavimo zbog čega -da bi sakrio sve marifetluke. Davno sam rekao da ti moraš gurnuti BiH u rat bar jedan dan, to je način", samo je jedan od komentara.

Podsjećamo, Sud BiH je jednoglasno odbio zahtjev za izuzećem Jasmine Ćosić-Dedović.

alt

alt

alt

alt

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...