LETI, LETI, LETI...FAMILIJA ISAK: Evo kako je "Trojka" provela u praksi Konakovićevu predizborno obećanje da će "letjeti" svi koji zaposle "svoga"! (VIDEO)

Nakon što je krajem prošle nedjelje Vlada Federacije BiH imenovala Rusmira Isaka, sina Rame Isaka ministra MUP-a Federacije BiH, za direktora zatvora u Zenici, što su podržali Konakovićevi ministri iz NIP-a, na društvenim mrežama su osvanuli brojni komentari ovoga skandala .

  • Mini market

  • 09. Sep. 2023  09. Sep. 2023

  • 2

„Ko počne zloupotrebljavati, da on zaposli svog, da da pos*o svom, kunem se Bogom, odmah leti, nećemo pitat ni minute šta je radio. To je ključna promjena u ovom društvu“. Ovako je, prema snimku koji se ovih dana pojavio na društvenim mrežama, govorio Elmedin Konaković, lider Naroda i pravde na jednom predizbornom mitingu. Konakovićevo obećanje „ključne promjene u društvu“ prisutni su podržali euforičnim aplauzima.

Elmedin Konaković je u međuvremenu postao ministar vanjskih poslova BiH, a njegova stranka Naroda i pravde sudionik u vlasti na skoro svim nivoima.

Nakon što je krajem prošle nedjelje Vlada Federacije BiH imenovala Rusmira Isaka, sina Rame Isaka ministra MUP-a Federacije BiH, za direktora zatvora u Zenici, što su podržali Konakovićevi ministri iz NIP-a, na društvenim mrežama su osvanuli brojni komentari ovoga skandala . Jedan od najefektnijih je ovaj na kojem uz obećanje Elmedina Konakovića objavljena fotografija Rame Isaka u helikopteru sa drugim sinom, Arnelom, federalnim zastuopnikom. „Evo, letimo...“, poručuju otac i sin, karikirajući Konakovićevu najavu nemislosrdnog obračuna sa nepotizmom.

(SB/Twitter)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...