BH. CESTE ODNIJELE JOŠ JEDAN MLADI ŽIVOT: U stravičnoj nesreći poginuo 24-godišnji vozač

Stravična nesreća...

  • Hronika

  • 09. Sep. 2023  

  • 0

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u ranim jutarnjim satima ugašen još jedan mladi život.

Do nesreće je došlo na cesti između Kamengrada i Husimovaca. Na mjesto nesreće došla je i policija, vatrogasci, ali bilo je kasno za 24. godišnjeg Amela Crnkića iz Donjeg Kamengrada, koji je vozeći prema gradu još uvijek neutvrđenom brzinom sletio sa puta.

Automobil je udario i betonsku zaštitu na jarku uz cestu,a nesretni mladić ispao je iz vozila, javlja InMedia.

Ovim putem izražavamo duboko saučešće porodici i prijateljima preminulog Amela Crnkića. Ova tragična nesreća ostavlja dubok trag u zajednici i podsjeća nas na važnost odgovorne vožnje i opreza na cestama kako bi se izbjegle takve strašne tragedije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...