CRNADAK OSUO "DRVLJE I KAMENJE" PO DODIKU: “Kukavica, folirant, najveća prepreka normalnom životu”

“Prošlo vrijeme tenkova i pušaka, prošlo je vrijeme i paradajza, pa moramo jajima” rekao je Dodik,

  • Politika

  • 10. Sep. 2023  

  • 1

Potpredsjednik PDP i šef Kluba poslanika te stranke u Narodnoj skupštini RS, Igor Crnadak, reagovao je na današnju izjavu predsjednika bh. entiteta RS i lidera SNSD Milorada Dodika da će visokog predstavnika u Bosni i Hercegovini Christiana Schmidta, ako dođe u RS, dočekati jajima.

U objavi na Facebooku, Crnadak je Dodika prozvao “po pet tačaka”.

"Kukavica, folirant, varalica, lažni patriota, najveća prepreka za normalan život u Republici Srpskoj", napisao je Crnadak.

Prilikom današnje Izborne konferencije Mladih socijaldemokrata na Jahorini, lider SNSD, između ostalog, poručio je da je “prošlo vrijeme tenkova i pušaka, prošlo je vrijeme i paradajza, pa moramo jajima” rekao je Dodik, govoreći o onima koji se, kako je naveo, “plaše da će okupiti pet hiljada ljudi da Šmita gađaju jajima”.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...