NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU: U stravičnoj saobraćajnoj nesreći život izgubila tri mladića...

DC-22 je od 22:40 bila sati zatvorena za promet zbog uviđaja. 

  • Hronika

  • 11. Sep. 2023  

  • 0

U teškoj nesreći koja se u nedjelju kasno navečer dogodila kod Križevaca u susjednoj Hrvatskoj poginule su tri osobe. Nesreća se dogodila državnoj cesti DC-22 između Orehovca i Guščerovca, kod skretanja za mjesto Međa, oko 22:15 sati. Kako piše Podravski, poginula su tri mladića s kalničkog područja.

Došlo je do slijetanja osobnog automobila Audi A3 križevačkih registracijskih oznaka i udara u ogradu mosta preko kanala. Tri su muške osobe u nesreći smrtno stradale, javila je Policijska uprava koprivničko-križevačka. 

DC-22 je od 22:40 bila sati zatvorena za promet zbog uviđaja. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...