DRAMATIČNO U RUSIJI: Zastrašujuće eksplozije u gradu udaljenom 1.000 kilometara od ukrajinske granice... (VIDEO)

Nakon eksplozija na okupiranom Krimu, detonacije i u ruskom gradu.

  • Svijet

  • 14. Sep. 2023  

  • 1

Rano jutros dogodila se velika ekspolozija i u Rusiji. Do eksplozije je došlo u gradu Saratovu, 1.000 kilometara od ukrajinske granice, u kojem se nalazi zračna baza Engels.

Ruska protuzračna odbrana uništila je u četvrtak ujutro 11 ukrajinskih dronova iznad Krima, citirala je ruska državna novinska agencija RIA  rusko Ministarstvo odbrane.

Također, uništeno je i pet ukrajinskih morskih dronova koji su u četvrtak napali brod ruske mornarice u Crnom moru, objavila je RIA, pozivajući se na rusko Ministarstvo odbrane.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...