NOVALIĆ KRITIKUJE AKTUELNU VLAST: "Začuđuje lakoća sa kojom SDP obećava građanima bolje društvo, a istovremeno im zavlači ruke u džep"

(...) i uzima novac."

  • Mini market

  • 14. Sep. 2023  14. Sep. 2023

  • 4

Na vijest da je Agencija za nadzor osiguranja Federacije Bosne i Hercegovine poskupila registraciju vozila čak i do 100 KM, reagirao je Fadil Novalić, zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH i bivši premijer. 

"Nametnuti ponovo dokazuju da nemaju ni obraza ni granice. Poskupljenje auto osiguranja pogodovat će SDP-u i HDZ-u bliskim osiguranjima. 

Začuđuje lakoća sa kojom SDP obećava građanima bolje društvo, a istovremeno im zavlači ruke u džep i uzima novac.

Odluka o poskupljenju koštat će građane 20.000.000 KM godišnje i to im nije dovoljno, umjesto liberalizacije, oni planiraju zakon kojim će omogućiti da ova pljačka građana traje godinama.

Ovo sam sprečavao osam godina", napisao je Novalić.

Nametnuti ponovo dokazuju da nemaju ni obraza ni granice. Poskupljenje auto osiguranja pogodovat će SDP-u i HDZ-u...

Objavljuje Fadil NovalićČetvrtak, 14. rujna 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...