VUČIĆ ZAPREPASTIO NACIJU: „Njih dvije su bile bogato udate, a ta torbica košta 185 eura…“

Za Suzanu Vasiljević, Vučić je rekao da je ona osoba koja izaziva „različite reakcije, kao i on“.

  • Regija

  • 18. Sep. 2023  

  • 1

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je na Pink TV govorio i o fotografijama njegovih savjetnica Tatjane Jović i Suzane Vasiljević i cijenama njihovih torbica.

„Tanja Jović je moj spoljnopolitički savjetnik, radila je na Radio-televiziji Vojvodine mnogo godina, ona je osam godina moj savjetnik. Jedna divna žena, veoma posvećen radnik, ona je živjela sa čovjekom koji je bio inače imućan u inostranstvu na Kipru, on je umro i ona je sada sama. Za torbicu su lagali da košta 3.000-5.000 evra, ta torbica košta 185 evra i to ovdje u Srbiji“, rekao je Vučić.

Za Suzanu Vasiljević, Vučić je rekao da je ona osoba koja izaziva „različite reakcije, kao i on“.

„Ona ima ogromnu energiju, nije lako sa njom ni raditi, ali je izuzetno marljiva i energična. Ona je radila 15 godina u BBC-u. Ona ima neke slike koje ne krije. Bila je udata za stranog bogatog državljanina, ima automobil od 5.000 evra i ona voli da se oblači i ima takav životni stil“, dodao je Vučić.

On je rekao i kako Suzana Vasiljević živi sama i kako sav novac troši na sebe.

alt

Predsjednik Srbije je naveo i da je Suzana Vasiljević bila i savjetnik kod Ivice Dačića i Vojislava Koštunice i dodao je da tada nju niko nije kritikovao zbog ovoga.

„U to vrijeme nikada niko nije govorio o njenoj tašni. Ljudi se tada nisu sjetili da kritikuju. Ona ima pristojnu platu, vrijedno radi. Nikada ništa nije nekome ukrala, a ja da se bavim cipelama i torbama svojih političkih protivnika, slušajte, čak i da sam nekada nešto slično pokušao, sam bih se izvinio za tako nešto“, rekao je Vučić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...