ZVIZDIĆ NA OBILJEŽAVANJU DANA GORAŽDA: "Sa divljenjem se sjećamo heroja odbrane ovog divnog grada, nikada ih nećemo i ne smijemo zaboraviti"

Zajedno sa članom Predsjedništva BiH Denisom Bećirovićem, zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma PSBiH Denis Zvizdić prisustvovao je i sastanku sa članovima Vlade Bosansko – podrinjskog kantona.

  • Vijesti

  • 18. Sep. 2023  18. Sep. 2023

  • 2

Zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) Denis Zvizdić prisustvovao je danas obilježavanju Dana Grada Goražde i Bosansko–podrinjskog kantona.

„Goraždani treba da budu ponosni na svoju odbranu grada koja je svijet zadivila i na herojstvo i uspjeh jedne potpuno nenaoružane jedinice sačinjene većinom od mladih ovog grada koji su potisnuli agresora dalje od centra Goražda i sačuvali granicu na rijeci Drini. Bio je to najveći uspjeh Armije BiH u prvoj godini rata i herojska odbrana Goražda. Sa divljenjem se sjećamo heroja odbrane ovog divnog grada i poručujemo da ih nikada nećemo i ne smijemo zaboraviti.”, rekao je tom prilikom dr. Zvizdić.

Zajedno sa članom Predsjedništva BiH Denisom Bećirovićem, zamjenik predsjedavajućeg Predstavničkog doma PSBiH Denis Zvizdić prisustvovao je i sastanku sa članovima Vlade Bosansko – podrinjskog kantona. Tom prilikom je rekao da je zajednički potrebno nastupati sa konkretnim projektima koji će poboljšati ekonomski i socijalni ambijent i učiniti da ovaj grad i ovaj kanton bude mjesto poželjno za rad i život.“

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...