MUŠKARAC VILJUŠKAROM RASTJERAO IZVRŠITELJE: Pao mu mrak na oči kad su došli, napravio krš i lom, molili ga da stane (VIDEO)

Osim izvršitelja došla je i policija....

  • Evropa

  • 18. Sep. 2023  18. Sep. 2023

  • 0

Muškarac iz Švedske upalio je viljuškar i napravio krš i lom nakon što su se policija i državni izvršitelji pojavili na njegovom imanju.

Incident se dogodio kad se Kronofogden, državna agencija zadužena za naplatu dugova, pojavila na posjedu muškarca na istočnoj obali Švedske. Osim izvršitelja došla je i policija.

Nejasno je šta su konkretno htjeli da zaplijene, međutim, muškarac se odmah razbjesnio i ušao u utovarivač i počeo da divlja.

Na snimku se vidi kako nalijeće radnom mašinom na automobile i kamion. U jednom momentu podiže zadnje točkove karavana nekoliko metara u vazduh i zatim ga pušta da padne na tlo. Muškarac onda počinje napad na kamion, koji najprije počinje da gura, a zatim hvata zalet i ponovo nalijeće svom snagom na teretnjak.

"Prestani dođavola", čuje se kako jedna žena viče.

Događaj se inače dogodio u proljeće 2021. godine, međutim, snimak se tek prije nekoliko dana pojavio na društvenim mrežama nakon što su ga vlasti iskoristile kao dokaz.

Muškarac, koji ima pedesetak godina, optužen je za tešku štetu i sabotažu policijske akcije. Na sudu je negirao odgovornost za sabotažu i priznao krivicu za tešku štetu.

Mora da plati kaznu od milion švedskih kruna što je otprilike 85.000 eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...