BEĆIROVIĆ POSJETIO VLASENICU: "Pravda i istina osnov za izgradnju ambijenta povjerenja u Podrinju i cijeloj Bosni i Hercegovini"

On je poručio da je obaveza nadležnih organa vlasti da pruže sigurnost građanima, a posebno povratnicima.

  • Vijesti

  • 20. Sep. 2023  20. Sep. 2023

  • 0

Član Predsjedništva BiH Denis Bećirović posjetio je Općinu Vlasenicu, gdje je zajedno sa svojim saradnicima, položio cvijeće i odao počast na Šehidskom mezarju Rakita u Vlasenici.

Bećirović je poručio da je važno očuvati sjećanje na žrtve i iskazati poštovanje prema civilima Bošnjacima ubijenim u Vlasenici od 1992. do 1995. godine, ali i procesuirati odgovorne za zločine u ovom mjestu.

U razgovoru sa mještanima, član Predsjedništva BiH Denis Bećirović naglasio je da su pravda i istina osnov za izgradnju ambijenta povjerenja u Podrinju i cijeloj Bosni i Hercegovini. On je poručio da je obaveza nadležnih organa vlasti da pruže sigurnost građanima, a posebno povratnicima.

Bećirović je informisan o uslovima života i potrebama povratnika u Vlasenici i bosanskohercegovačkom entitetu RS.

Razgovarano je o institucionalnoj podršci za zapošljavanje i infrastrukturne projekte s ciljem stvaranja kvalitetnijih uslova za život građana u ovom dijelu zemlje.

 Vlasenica, Bosna i Hercegovina.

Objavljuje Dr. Denis BećirovićSrijeda, 20. rujna 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...