SASTALI SE SCHMIDT I DURAKOVIĆ: "Potrebno osigurati sigurnost povratnika u RS-u" (FOTO)

Razgovarali o aktuelnoj političkoj i sigurnosnoj situaciji.

  • Vijesti

  • 20. Sep. 2023  

  • 2

Visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt sastao se u Srebrenici sa Ćamilom Durakovićem, potpredsjednikom bh. entiteta RS.

"Visoki predstavnik Schmidt danas je razgovarao sa potpredsjednikom RS Ćamilom Durakovićem o aktuelnoj političkoj i sigurnosnoj situaciji, a posebno mjerama koje vlasti trebaju poduzeti kako bi osigurale sigurnost povratnika u RS u skladu sa Aneksom VII Dejtonskog sporazuma", saopćili su iz OHR-a na Twitteru.

Danas se obilježava 20. godišnjica formiranja Memorijalnog centra  "Srebrenica -Potočari", a visoki predstavnik će održati govor u Potočarima sa početkom u 13 sati.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...