KOMPANIJA TELEMACH GASI BIJELJINSKU TELEVIZIJU: Od sutra veći dio Federacije BiH bez programa BN TV

Ovu informaciju je saopćio menadžment BN televizije

  • Društvo

  • 20. Sep. 2023  

  • 1

Veći dio Federacije BiH u sklopu kablovske mreže "Telemah" od sutra više neće moći pratiti programe BN televizije.

Ovu informaciju je saopćio menadžment BN televizije, a upućenoj gledaocima u Federaciji Bosne i Hercegovine gdje se kaže:

"Kompanija 'Telemah' iz Sarajeva danas nas je obavijestila da od sutra u okviru njihove platforme u Federaciji Bosne i Hercegovine više nećete moći da gledate programe BN TV.

Razlog ovog isključenja je komercijalnog karaktera, jer između zastupnika RTV BN i 'Telemaha' nije postignut prvi komercijalni dogovor, s obzirom da je, distribucija do sada bila besplatna".

Zahvaljujući se gledaocima na pažnji i dosadašnjem druženju iz BN televizije su kratko poručili:

"Do gledanja".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...