HAOS U SUSJEDSTVU: Cure detalji tuče urednice RTS-a i njenog partnera, oglasili se iz Javnog servisa…

Iz RTS su danas rekli da osuđuju svaki oblik nasilja.

  • Regija

  • 21. Sep. 2023  21. Sep. 2023

  • 0

Urednica RTS koja se našla u centru pažnje nakon fizičkog sukoba sa vanbračnim partnerom je D.K. (54).

Kako Kurir saznaje, do sukoba je došlo u Sopotu u nedjelju kasno uvečer.

Sve se zbilo kada je ona navodno saznala da je vanbračni partner N.T. (60) vara.

D.K. se sukobila sa njim, i zbog povreda je primljena na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju, sa nagnječenjem usne, uva i oka. Kako za Kurir navode odlično obaviješteni izvor, njen nevjenčani suprug joj je zadao nekoliko udaraca u glavu. Međutim, pravi horor tek tada je počeo.

Ona mu je uzvratila, a N.T. je tom prilikom zadobio teške povrede oka. Njemu je konstatovan rascjep rožnjače, zbog čega je zadržan u očnoj klinici. 

Nadležni nastoje da rasvijetle sve okolnosti porodičnog nasilja.

Iz RTS su danas rekli da osuđuju svaki oblik nasilja.

"Ukoliko su tačni navodi koje prenose mediji, RTS osuđuje svaki oblik nasilja. Takođe, napominjemo da privatan život zaposlenih, nikada nismo i nećemo komentarisati“, navode iz RTS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...