RADOVAN KOVAČEVIĆ O NAVODNOM DODIKOVOM BIJEGU IZ BOSNE I HERCEGOVINE: "Helez ima samo male ljude u svojoj glavi"

Helez je izjavio za medije da je predsjednik bh. entiteta RS dogovarao bijeg iz Bosne i Hercegovine

  • Politika

  • 23. Sep. 2023  

  • 3

Delegat u Klubu Srba u Domu naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Radovan Kovačević rekao je da je sve izvjesnije da ministar odbrane Bosne i Hercegovine Zukan Helez ima samo male ljude u svojoj glavi.

“Kaže Zukan Helez kako ima ljude na raznim mjestima koji mu dojavljuju informacije o Miloradu Dodiku. Sve je izvjesnije da ima samo male ljude u svojoj glavi”, napisao je Kovačević na X.

Helez je izjavio za medije da je predsjednik bh. entiteta RS, kako kaže, dogovarao bijeg iz Bosne i Hercegovine, te da on “sve zna”, da ima ljude u obavještajnim službama koji mu sve dojavljaju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...