"JUTRA SVJEŽA I...": Bh. meteorolog Nedim Sladić o vremenu u danima koji slijede

Na Jadranu i u Hercegovini poslijepodne ponovo lokalno i vruće.

  • Vijesti

  • 25. Sep. 2023  

  • 0

Bosanskohercegovački meteorolog Nedim Sladić oglasio se na svojoj Facebook stranici povodom naglog zahlađenja i padavina širom Bosne i Hercegovine.

"Kiša narednih sati polako staje u istočnoj Bosni, oblaka iz dana u dan sve manje s odmicanjem sredozemne ciklone na istok i jugoistok, a sunca ponovo sve više od sredine sedmice", objavio je Nedim Sladić.

Anticiklona nad centralnim dijelom Evrope, kako je dodao, stabilizuje atmosferu.

"Jutra svježa i maglovita u narednom periodu, a danju ugodno toplo. Na Jadranu i u Hercegovini poslijepodne ponovo lokalno i vruće. Ukratko je to prognoza za naredne dane", naveo je Sladić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...