MILORAD DODIK PISAO ALIYEVU: "Bila je potrebna hrabrost i mudrost snažnog i mudrog vođe..."

-Primite, Vaša Ekselencijo, izraze mog dubokog poštovanja, napisao je Dodik.

  • Politika

  • 27. Sep. 2023  27. Sep. 2023

  • 8

Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik uputio je pismo predsjedniku Azerbejdžana Ilhamu Aliyevu, navodeći da pomno prati dešavanja koja se odnose na situaciju u regionu Karabaha, te da je za rješavanje višedecenijskih sporova, kao u historiji mnogih drugih naroda i država širom svijeta, bila potrebna "hrabrost i mudrost snažnog i mudrog vođe", javlja azerbejdžanska agencija Azertac.

- U iskrenoj nadi da će novonastala situacija otvoriti mogućnost pune integracije ovog regiona i njegovih stanovnika, kao i njihovog daljnjeg razvoja i napretka, još jednom želimo dug i stabilan mir i prosperitet regiona Karabaha i cijelog Azerbejdžana - napisao je entitetski predsjednik.

- Primite, Vaša Ekselencijo, izraze mog dubokog poštovanja i dobrih želja za Vaše lično zdravlje i dobrobit, kao i za napredak i prosperitet prijateljskog naroda Republike Azerbejdžan, navodi se u pismu.

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...