U LAŽI SU KRATKE NOGE: Pogledajte kako su razotkriveni Ivica Dačić i Aleksandar Vučić...

I predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uhvaćen je u laži.

  • Regija

  • 28. Sep. 2023  

  • 3

Nakon terorističkog napada od strane srbijanskih paravojnih formacija, te ubistva kosovskog policajca i pogibije četvorice srpskih terorista, čelni ljudi srbijanske vlasti pokušali su obmanuti javnost lažnim informacijama i to na Javnom servisu.

Tako je Istinomjer razotkrio ministra vanjskih poslova Srbije Ivicu Dačića, koji je pred kamerama kazao da je snimka iz Banjske starija, te kako je na snimci snijeg.

-Iz same te činjenice da je bio i snijeg, onda je očigledno da to nije snimak iz tog dana", izjavio je za RTS ministar Ivica Dačič, komentarišući snimak policije Kosova na kome se navodno vidi Milan Radoičić.

Naravno, snimka je relevantna, a Dačić je uhvaćen u laži.

I predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uhvaćen je u laži.

Naime, Albin Kurti je prvi put postao premijer Kosova u februaru 2020. godine, a njegov drugi mandat počeo je u martu 2021. godine.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...