PROTESTA NEMA, VICO ZELJKOVIĆ PORUČIO NEZADOVOLJNIM NAVIJAČIMA: "Neka se bolje organizuju..."

Na nekim stranicama na društvenim mrežama i u pojedinim medijima najavljeni su protesti, ali se danas pred Nogometnim savezom BiH niko nije skupio.

  • Sport

  • 29. Sep. 2023  

  • 0

Predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković tokom današnje konferencije za medije poslao je poruku navijačima koji su nezadovoljni njegovim radom, piše Klix.ba.

Iako se na društvenim mrežama često ispoljava nezadovoljstvo radom Nogometnog saveza BiH te se poziva na određene bojkote i proteste, od toga godinama nema ništa.

Na nekim stranicama na društvenim mrežama i u pojedinim medijima najavljeni su protesti, ali se danas pred Nogometnim savezom BiH niko nije skupio.

O svemu tome oglasio se i predsjednik NS BiH Vico Zeljković, koji se osvrnuo na nezadovoljne navijače. Poručio je da ulica neće voditi savez te da, ako ima onih koji su nezadovoljni, morali bi biti bolje organizovani u tome svemu.

"To što ste rekli za prozivanje navijača, ne znam i nisam upoznat. Možda to sad bude povod da se bolje organizuju pa da čujemo. Čuo sam da je u Tuzli sinoć bilo skandiranje 'savez napolje', ali to su neke stvari koje idu s ovim poslom. Mi ne možemo i nemamo pravo da to zabranimo, bilo kome da iznosi svoje stavove i mišljenje pa tako i navijačkim grupama. Imaju slobodu da rade određene stvari koje ne prelaze neke mjere", rekao je Zeljković i nastavio:

"Sigurno je da ulica nikad neće biti razlog da ja prestanem obavljati neki posao, nego će se gledati ciljevi, da li su ostvareni ili ne, te će se gledati nečija druga podrška koja će opredijeliti moj rad. Ulica, bila ona organizovana ili ne, neće utjecati na bilo koju odluku niti voditi savez", zaključio je prvi čovjek bh. nogometa.

Podsjetimo, danas je Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH dao jednoglasnu podršku Savi Miloševiću u borbi za selektorsku poziciju na klupi Zmajeva. Tu je proslavljeni srbijanski nogometaš, rođen u Bijeljini, naslijedio Mehu Kodru.

Milošević je tokom današnjeg predstavljanja medijima obećao da će učiniti sve kako bi BiH ipak uspjela izboriti plasman na Evropsko prvenstvo naredne godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...