NOVI PROBLEMI ZA NOGOMETNI SAVEZ BiH: Na dan kad je predstavljen selektor Savo Milošević iz UEFA-e stigla "čestitka"...

Nogometni savez BiH predvođen predsjednikom Vicom Zejkovićem i direktorom Zvjezdanom Misimovićem jučer je imenovao Savu Miloševića kao nasljednika Mehe Kodre na klupi Zmajeva.

  • Sport

  • 30. Sep. 2023  

  • 3

Na isti dan kada je Bosna i Hercegovina izabrala novog nogometnog selektora na adresu Saveza stigla je kazna UEFA-e zbog navijačkih ispada.

Disciplinska komisija UEFA-e tako je kaznila Nogometni savez BiH s 20.000 eura i zabranom prodaje ulaznica za sljedeću gostujuću utakmicu.

Kazna je izrečena zbog ubacivanja predmeta, paljenja baklji i vatrometa u kvalifikacijskoj utakmici mladih reprezentacija Austrije i BiH koja je igra u Riedu sredinom septembra (slavlje Austrije 2:0).

Zabrana se odnosi na utakmice U-21 reprezentacije i ona je uvjetnog karaktera u periodu od dvije godine.

Podsjetimo, Nogometni savez BiH predvođen predsjednikom Vicom Zejkovićem i direktorom Zvjezdanom Misimovićem jučer je imenovao Savu Miloševića kao nasljednika Mehe Kodre na klupi Zmajeva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...