"MOTOCIKLISTA LEŽI NA PUTU": Jezive scene nakon saobraćajne nesreće...

Kako se vidi na fotografijama, saobraćaj na ovoj dionici je otežan.

  • Hronika

  • 01. Okt. 2023  

  • 0

Oboren i izlomljen motor, rasuti dijelovi kamiona i dvotočkaša svuda po putu.

Ovako izgleda magistralni put Nova Varoš-Zlatibor u blizini Kokinog broda, nakon stravičnog udesa u kojem je jedan motociklista izgubio život.

Kako se vidi na fotografijama, saobraćaj na ovoj dionici je otežan. Na licu mjesta nalazi se Hitna pomoć, a po putu su rasuti dijelovi kamiona i motocikla koji su učestvovali u saobraćajnoj nesreći.

Podsjetimo, Jedna osoba poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Nova Varoš-Zlatibor, kada se u blizini Kokinog Broda vozač motora sudario sa kamionom kruševačkih registarskih oznaka.

"Slika sa lica mjesta je strašna. Motocikl je oboren na putu, a motociklista nepomično leži pored. Hitna pomoć je stigla na lice mjesta, ali nesrećnom motociklisti iz Prijepolja nije bilo spasa, preminuo je", rekao je za Rinu jedan od očevidaca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...