KOSOVO ODUZIMA RADOIČIĆEVU VILU: Poznato šta će biti s njom (VIDEO)

Sveçla je rekao da je Radoičić vilu sagradio na zemljištu Agencije za šumarstvo Kosova

  • Vijesti

  • 01. Okt. 2023  01. Okt. 2023

  • 6

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Xhelal Sveçla izjavio je da planira da vilu Milana Radoičića, koja se nalazi na jezeru Gazivode, pretvori u stanicu za jedinicu Kosovske policije sa čamcima.

Sveçla je rekao da je Radoičić vilu sagradio na zemljištu Agencije za šumarstvo Kosova i istakao da razgovara sa ministrom poljoprivrede kako bi ta imovina bila preneta na Ministrstvo unutrašnjih poslova, prenosi Kossev.

Hoćemo da je koristi Kosovska policija kao stanicu za jedinicu sa čamcima u Graničnom odeljenju, rekao je Svećlja na konferenciji za štampu u južnom delu Kosovske Mitrovice.

Prema zvaničnim podacima Kosovske policije i izjavama iz Beograda, u sukobu u Banjskoj su, pored jednog pripadnika Kosovske policije, ubijena trojica naoružanih Srba sa Kosova.

Kosovski ministar je kazao da se operacija Kosovske policije nastavlja i da se vrše pretrage terena, ali da izveštaji obaveštajnih službi ukazuju na više poginulih.

Informacije govore o više, ali čim budemo imali dokaze, mi ćemo ih objaviti, rekao je Svećlja.

Pogledajte kako izgleda vila Milana Radoičića na jezeru Gazivode:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...