MLADA BOSANKA NA NOGE PODIGLA ŽIRI I PUBLIKU: Emina izvela nastup kakav dosad nije viđen u „Supertalentu“…

Gledatelji su upoznali novih jedanaest kandidata koji su u potrazi za ulaznicama u polufinale oduševili žiri, ali i one koji su bili nešto manje uspješni.

  • Show

  • 02. Okt. 2023  

  • 0

Šaroliko i talentirano društvo predstavilo je svoje talente u drugoj audicijskoj emisiji „Supertalenta“. Gledatelji su upoznali novih jedanaest kandidata koji su u potrazi za ulaznicama u polufinale oduševili žiri, ali i one koji su bili nešto manje uspješni.

Emina Bajtarević, Bosanka koja studira u Norveškoj, izvela je nastup kakav dosad u showu gledatelji nisu imali prilike vidjeti, a u njezine ruke zasluženo je otišao drugi "zlatni gumb" koji su joj dodijelili voditelji Igor i Frano. Prije četiri godine na Supertalentu je pjevala, a sad je svoj talent nadogradila i odlučila doći ponovno. Oduševila je žiri koji se svo vrijeme pitao kako je moguće da je toliko usavršila trbuhozborstvo da je čak i pjevala bez pomicanja usta. S lutkom kojeg je nazvala Deda izvela je duet svevremenskog hita "My Way" Franka Sinatre.

"Usavršila si još jednu stvar i napravila još jedan ogroman zadatak i to ja zovem definicijom supertalenta", oduševljeno je poručio član žirija Fabijan Medvešek. Da je doista čudesna potvrdila je Martina te poručila da je i njoj kao vokalistici pomalo nejasno kako toliko uspješno mijenja svoj glas, a Maja je u potpunom šoku dodala: "Ti si toliko dobra da ja ozbiljno ne znam tko će još doći na ovu audiciju da tebe pobijedi u ovoj sezoni". Jednako zadivljeni bili su i voditelji koji su svoj zlatni gumb odlučili dodijeliti upravo ovom nastupu. "Čisto da se zna, naš zlatni gumb je prošle godine pobijedio", poručio je voditelj Frano Ridjan.

Eminin nastup pogledajte u nastavku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...