ŠOKANTNA SAZNANJA SLOBODANA VASKOVIĆA: Pozadina likvidacije policijskog inspektora u Bijeljini…

-Ćutite dok vas raznorazni kokanovići progone, maltretiraju, prebijaju, satiru potpuno nekažnjeno i slobodno širom Republike Srpske, piše između ostalog Vasković.

  • Vijesti

  • 03. Okt. 2023  

  • 0

Antisistem koji je uspostavio Milorad Dodik u RS-u i u kojem on, njegovi tajkuni, kriminalci, sjecikese i hohštapleri, kao i njihovi najbliži, koji su stavljeni iznad zakona, ubio je inspektora Nenada Markovića u Bijeljini, piše na svom blogu novinar Slobodan Vasković, te nastavlja:

-Obarač je povukao bahati, nasilni kriminalac, bombaš, piroman i ko zna šta još sve Nikola Kokanović, sin Zorana Kokanovića, tajkuna Socijalističke partije, koji, umjesto obavlja funkciju narodnog poslanika u parlamentu RS.

Vremenom je postao nedodirljiv, jer posjeduje multimilionske svote novca i sve veze u takozvanim institucijama kojima je godinama štitio svog nasilnog sina koji je poodavno morao biti iza rešetaka.

Nije dospio tamo prije likvidacije Markovića, jer su Antisistem i njegovi “pravosudni” organi radili u korist Kokanovića, a protiv onih koje su otac i sin zgazili, povrijedili fizički i/ili uništili na svaki drugi način.

Narodni poslanik Kokanović se 02.10., dan nakon što je njegov sin likvidirao inspektora, obratio javnosti izjavom da je “šokiran”. 

Čime je šokiran? 

Pa bilo je pitanje trenutka kada će njegov nasljednik da likvidira bilo koga ko mu se u “nezgodnom trenutku” nađe na putu, jer je toliko puta bio zaštićen za svoja nedjela da je morao misliti da je nedodirljiv.

Zoran Kokanović je to znao i nije šokiran. Laže. 

Zoran Konaković mora vratiti mandat narodnog poslanika. Neće na taj način povratiti dignitet NSRS, jer ta institucija ionako samo šuplji, razlupani Dodikov megafon, ali će bar poštediti građane da gledaju u direktnim TV prenosima oca kriminalca beskrupuloznog ubice i kriminalca; Da gledaju kako im se Antisistem smije u lice.

Ne bih se iznenadio ni da mandat ne vrati, posebno ako imaju namjeru i na ovom slučaju promovisati likvidacije na koje “imaju pravo” pripadnici Dodikove vladajuće kaste.

Istraga o ubistvu inspektora Markovića neće istraživati pozadinu likvidacije, a ona je u svemu što sam gore naveo.

Neće je istraživati iako svi oni koje je Kokanović stariji plaćao, kupovao, prisiljavao da prelaze preko nedjela Kokanovića mlađeg, imaju svoje ime i prezime. 

Ima ih i u pravosuđu i u policiji i u drugim institucijama.

Pozadina ubistva inspektora Markovića je i u nelegalnim, poslovima Kokanovića starijeg; Poznato je da u tom segmentu, odranije, ima još mrtvih glava. I svi to znaju. I ćute.

Ćutite dok vas raznorazni kokanovići progone, maltretiraju, prebijaju, satiru potpuno nekažnjeno i slobodno širom Republike Srpske, piše između ostalog Vasković.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...