RUKUJU SE, RUKUJU: Vučić u Granadi sa predsjednikom Ukrajine u "kratkom i otvorenom razgovoru"

Vučić se sa Zelenskim vidio i na prethodnom summitu Evropske političke zajednice u junu, u Moldaviji.

  • Regija

  • 05. Okt. 2023  

  • 1

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se u predsjednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim na otvaranju summita Evropske političke zajednice u Granadi.

Vučić i Zelenski imali su, kako je objavio Vučić na društvenoj mreži Instagram, „kratak i otvoren razgovor sa predsjednikom Zelenskim o svim važnim pitanjima“.

Vučić se sa Zelenskim vidio i na prethodnom summitu Evropske političke zajednice u junu, u Moldaviji.

Prema medijskim izvještajima, Vučić je prišao Zelenskom koji je stajao sa makedonskim premijerom Dimitrom Kovačevskim, predsjednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem i premijerom Luksemburga Gzavijem Betelom, prenosi Danas.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...