GLASNOGOVORNIK DPS-a: "Izborom Andrije Mandića na mjesto predsjednika Skupštine, Crna Gora dobija antizapadnu i prorusku parlamentarnu većinu"

"Čovjek koji je rekao da Putina doživljava kao svog predsjednika, postao bi član Savjeta za odbranu i bezbjednost države koja je članica NATO saveza?!”, kazao je Nikolić

  • Regija

  • 11. Okt. 2023  

  • 0

"Eventualni izbor Andrije Mandića na čelno mjesto Skupštine Crne Gore, značio bi i definitivan otklon državne politike od evropskih integracija, prozapadnog puta i euroatlantske agende", kazao je Miloš Nikolić, glasnogovornik DPS-a Crne Gore.

“Dodatno, ovakav izbor stvorio bi presedan u svjetskoj politici da lice koje je osumnjičeno u postupku za terorizam protiv sopstvene zemlje i prvostepeno presuđeno na 5 godina zatvora postane najviši državni funkcioner u državi protiv koje je planirao izvršenje terorizma – kako navodi optužnica Specijalnog državnog tužilaštva. Čovjek koji je rekao da Putina doživljava kao svog predsjednika, postao bi član Savjeta za odbranu i bezbjednost države koja je članica NATO saveza?!”, kazao je Nikolić u saopštenju. Kako je doda, ovakvim razvojem događaja, ipak, i finalno će pasti maske na političkoj sceni i više neće biti nikakve mimikrije.

“Svi oni koji budu dio parlamentarne većine čija je okosnica četnički vojvoda, agent velikosrpskog nacionalizma i ruski poslušnik, definitivno će potvrditi da su dio antizapadnih snaga koji Crnu Goru vide i doživljavaju isključivo kao prćiju Aleksandra Vučića“, zaključuje Miloš Nikolić, portparol DPS Crne Gore.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...