MODNA INSPIRACIJA: Lijepa Irina pokleknula pred najpoželjnijim komadom jeseni (FOTO)

Uz Katie Holmes i Oliviju Palermo, 37- godišnja manekenska koja slovi za glavnu street style zvijezdu u Velikoj jabuci.

  • Žena

  • 12. Okt. 2023  

  • 0

Svojim casual stajlinzima Irina Shayk redovno dokazuje s kakvom lakoćom nosi vruće trendove na modnoj sceni, a potvrdila je to i najnovijim izdanjem

Duže verzije kardigana predstavljaju pametno rješenje u ne baš vrućim jesenskim danima, ali ni previše hladnim, a mogu poslužiti i kao idealan komad u službi slojevitog odijevanja.

Upravo ove sezone dugi kardigani predstavljaju jedan od najpoželjnijih komada na modnoj sceni, a trendosvki potencijal ovog toplog komada prepoznala je i poznata manekenka, Irina Shayk.

Na ulicama New Yorka ugledana je u bež primjerku koji je odlučila nositi poput minijaturne haljine i u kombinaciji s bezvremenskom bijelom košuljom.

Crne čizme do koljena, s detaljem četvrtastog potplata i široke pete, činile su njezin izbor obuće, a crnu boju istaknula je i dodatkom sunčanih naočala, navodi Tportal.hr.

Irina Shayk             Foto: Profimedia 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...