BIVŠI MINISTAR ZDRAVSTVA RS-a U DODIKOVOJ NEMILOSTI: Pred isključenjem iz SNSD-a zbog…

Bogdanić je bio ključni SNSD-ov čovjek

  • Politika

  • 12. Okt. 2023  

  • 0

Bivši visoki funkcioner SNSD-a Dragan Bogdanić nalazi se pred isključenjem iz te partije.

Odluku o pokretanju postupka isključenja Bogdanića donio je Izvršni komitet Opštinskog odbora SNSD Teslić, koji je danas uputio inicijativu teslićkom odboru da se isključi Bogdanić zbog stalnog djelovanja suprotno proklamovanim ciljevima i politikama SNSD-a.

Kako je saopšteno iz te stranke, sa Bogdanićem postupak isključenja je pokrenut i protiv Đorđa Gajića, odbornika SNSD-a u Skupštini Teslić.

Bogdanić je bio ključni SNSD-ov čovjek. Bio je ministar zdravlja u ranijim vladama RS, kao i poslanik u ranijim sazivima Parlamenta Bosne i Hercegovine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...