UPOZORENJE NAVIJAČIMA: Nogometni savez BiH pred utakmicu u Zenici upozorava - evo kome je zabranjen ulazak na stadion...

BiH i Portugal u ponedjeljak od 20,45 sati u Zenici igraju meč osmog kola grupe J kvalifikacija za EURO 2024.

  • Sport

  • 16. Okt. 2023  

  • 3

Stadion Bilino Polje bit će večeras pun do posljednjeg mjesta, a navijači će u Zenici uživo vidjeti Cristiana Ronalda i saigrače.

Nogometni savez BiH svjestan interesa koju ima večerašnja utakmica BiH – Portugal izdao je dodatna upozorenja svima koji planiraju doći na utakmicu:

– Zbog pojačanih sigurnosnih mjera koje će se poduzimati sa ciljem onemogućavanja unošenja zabranjenih predmeta i sredstava na prostor stadiona pozivamo navijače da dođu na stadion što ranije.

– Kapije stadiona se otvaraju dva sata prije početka utakmice.

– Djeci mlađoj od sedam godina nije dozvoljen ulaz na stadion.

– Molimo posjetioce da ne dovode djecu na stadion jer zbog činjenice da je stadion rasprodat i mogućih gužvi na ulazu, ugrožavate njihovu sigurnost.

– Djeca starija od sedam godina moraju posjedovati ulaznicu.

– Dozvoljeno je unošenje zastava i drugih navijačkih materijala isključivo sa državnim obilježjima Bosne i Hercegovine i Portugala.

– Molimo navijače da prate instrukcije zaštitara na stadionu, te da uz fer i korektno navijanje podrže našu reprezentaciju u ovoj utakmici.

BiH i Portugal u ponedjeljak od 20,45 sati u Zenici igraju meč osmog kola grupe J kvalifikacija za EURO 2024.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...