SELEKTOR CRNE GORE NE KRIJE RAZOČARENJE: "Surovo smo kažnjeni protiv Srbije, a što se tiče navijača..."

Crnu Goru u novembarskom ciklusu čekaju još dva meča – 16.novembra dočekuju Litvaniju, a tri dana kasnije gostuju Mađarskoj.

  • Sport

  • 18. Okt. 2023  18. Okt. 2023

  • 0

Miodrag Radulović, selektor Crne Gore, istakao je da je njegov tim ponovo surovo kažnjen protiv Srbije.

-Prije svega moram da čestitam mojim igračima na svemu prikazanom. Ono što smo obećali prije utakmice to smo i ispunili, dali su zaista maksimum. Imali smo jedno izvanredno prvo poluvrijeme, iako smo imali prinudnu izmjenu zbog povrede Vukčevića. Uz sve to nažalost prvi udarac ka našem golu završio je u mreži. Ali, smogli smo snage da odigramo dobro nakon toga, a čak smo poslije 1:1 zaprijetili protivniku.

Mislim da smo do 72.minuta imali potpuno kontrolu meča, a onda se pokazalo ono što sam govorio da Srbija ima ekstra individualni kvalitet. Na sličan način smo poraženi kao u Podgorici. Ali, nemam šta da zamjerim igračima, dali su maksimum. Šteta što smo nakon drugog primljenog gola brzo krenuli naprijed kako bi došli do izjednačenja, ali je brzo stigao treći gol i nakon toga je sve bilo gotovo. Nije bilo lako, imali smo dosta rovitih igrača, neki su tek izašli iz povreda, ali pad koncentracije kada smo izašli iz naše zone bili smo surovo kažnjeni. Krenuli smo da rizikujemo, ali smo ubrzo primili treći gol, rekao je Miodrag Radulović, selektor Crne Gore.

Crnu Goru u novembarskom ciklusu čekaju još dva meča, 16.novembra dočekuju Litvaniju, a tri dana kasnije gostuju Mađarskoj.

-Šest bodova je u igri, a nama ostajemo da pokušamo da u ta dva meča osvojimo što više bodova i da se na pravi način predstavimo javnosti, a onda ćemo napraviti analizu, dodao je Radulović, na kraju zahvalivši navijačima na velikoj podršci.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...