„NAJJAČA SCENA JE ŠTO SI TI SAVJETNIK LIKU KOJI TE JE POKRAO…“: Društvene mreže gore nakon istupa Ognjena Tadića, redaju se komentari iz Srbije…

Uslijedile su burne reakcije, a „Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

  • Mini market

  • 20. Okt. 2023  

  • 2

Ne stišavaju se reakcije nakon istupa Ognjena Tadića, savjetnika predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika.

Tadić već danima bezuspješno pokušava stati u zaštitu novog šefa Milorada Dodika, svako malo kritizirajući visokog predstavnika Christiana Schmidta.

-Scena u kojoj stranac dođe u neku zemlju i bez ikakvog osnova proglasi se njenim vladarom neograničenih ovlašćenja svugdje u Evropi mogla bi biti samo uvod za neki roman ili film. U BiH to je stvarnost, poručio je Tadić.

Uslijedile su burne reakcije na društvenim mrežama, a „Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

Podsjetimo, Ognjen Tadić bivši je radikal, a nakon smjene od strane visokog predstavnika postao je član SDS-a. Nakon izlaska iz SDS-a, osnivač je Narodne stranke, ali i trostruki gubitnik na predsjedničkim izborima. Danas je savjetnik Milorada Dodika.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...