VASKOVIĆ NAJAVLJUJE TEŠKE DANE ZA VOŽDA IZ LAKTAŠA: Video otkriva sve, "Crne Knjige" Milorada Dodika na koje je "zaboravio"...

-Potpuno sam ravnodušan prema onom što se Dodiku dešava; Čak i prema onom što mu tek slijedi, a “Crne Liste” su za te događaje samo uvertira, zaključio je Vasković.

  • Mini market

  • 23. Okt. 2023  

  • 1

Svjedoci smo kako ovih mjeseci, sedmica, dana… Milorad Dodik jauče o pritiscima, kune, baca kletve, a sve zbog “Crne Liste” SAD-a na kojoj su se našli on i pojedini članovi njegove porodice.

Nije im prijatno, iako tvrde da se “grohotom smiju”. Nejasno je, ako se “grohotom smiju” zašto to Dodik predstavlja kao pritisak, a ne humoresku, to stavljanje na “Crnu Listu”.

“Zaboravio” je Dodik kada je on naredio pisanje Crnih Knjiga za sve one koji su se na bilo koji način zamjerili njemu i SNSD-u.

Bilo je to na skupu SNSD-a, održanom 30.10. 2016., pod nazivom “Pobjednički skup SNSD a na lokalnim izborima 2016, sa stranačkim rukovodstvom 30.10. 2016. godine”, piše na svom blogu Slobodan Vasković, te nastavlja.

-Danas brojni pripadnici tog skupa vrlo intenzivno saosjećaju sa Dodikom&Dodikom&Dodikom, ali tada, kada je Dodik naredio pisanje “Crne Knjige”, niko od njih nije rekao ni riječi kojom bi se suprotstavio tom necivilizovanom naređenju za progon neistomišljenika.

Koliko je samo porodica, pojedinaca, uništeno od tada do danas, o tome niko ne govori. Niti govore Dodikovi poltroni o tome kako su satrali RS, protjerali trećinu naroda. Ne govore ni o “Crnim Knjigama” koje svakodnevno dopisuju novim imenima.

I nastavlja on sa uništenjem drugih, donošenjem rigidnih, bolesnih zakona, što su, valjda, “tradicionalne vrijednosti” njegove porodice.

Potpuno sam ravnodušan prema onom što se Dodiku dešava; Čak i prema onom što mu tek slijedi, a “Crne Liste” su za te događaje samo uvertira, zaključio je Vasković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...