TRIKOVI ZLATA VRIJEDNI: Kako najbrže riješiti problem zamagljenih stakala u automobilu…

Zbog lakšeg skidanja vlage, ali i bolje preglednosti, pogotovo u noćnim uvjetima ili za vrijeme vožnje u kišnim uvjetima.

  • Auto

  • 25. Okt. 2023  

  • 1

Zamagljena stakla automobila u jesenskim i zimskim mjesecima su normalna pojava. Kako riješiti taj problem? Najjednostavnije je grijanje postaviti na najtopliju, a ventilaciju na najvišu razinu.

Snažan protok zraka ima sličan učinak kao sušilo za kosu.

Zrak i grijanje trebaju biti usmjereni direktno na vjetrobransko staklo. Nema velike korisiti ako tu toplu oluju usmjerite sebi u lice.

Uključeni klimatizacijski sistem također uklanja vlagu iz zraka – čak i kada je topli zrak aktiviran, objašnjavaju stručnjaci.

Uvijek vodite brigu o tome da vam je vjetrobransko staklo čisto iznutra.

Zbog lakšeg skidanja vlage, ali i bolje preglednosti, pogotovo u noćnim uvjetima ili za vrijeme vožnje u kišnim uvjetima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...