RJEŠAVANJE MUSLIMANSKOG PITANJA PO KRATKOM POSTUPKU: Amir Gross Kabiri i bez milosti po muslimanima, bez obzira na posljedice

Dok čekamo novi nivo profesionalizacije medije od čovjeka koji za Dragana Čovića kaže da je „istinski vođa, iskusan, mudar, liberalan i proeuropski orijentiran te da je učinio mnogo za židovski narod u BiH", građanstvo se može uvjeriti u vrijednosti koje njeguje vlasnik Aluminija, cionistički agitator u Hercegovini

  • Politika

  • 26. Okt. 2023  

  • 14

Amir Gross Kabiri, Izraelac s mostarskom adresom, vlasnik mostarskog Aluminija, vatreni navijač Zrinjskog, nedavno je najavio da će u Bosni i Hercegovini ulagati u medije i za tu potrebu osigurati profesionalni standard tako što će iz Izraela dovesti adekvatne novinare, piše Stav.ba.

„Istraživačko novinarstvo je najvažnije. Ono je to koje je pokretač za sudove i tužiteljstva“, naveo je Kabiri

Dok čekamo novi nivo profesionalizacije medije od čovjeka koji za Dragana Čovića kaže da je „istinski vođa, iskusan, mudar, liberalan i proeuropski orijentiran te da je učinio mnogo za židovski narod u BiH, građanstvo se može uvjeriti u vrijednosti koje ovaj tajkun njeguje.

Bez milosti, bez obzira na posljedice, jaki Izrael“, postavio je na društvene mreže ovaj Izraelac uz sliku avionske bombe kojim njegova teroristička i genocidna vlada ubija palestinske civile u Gazi. Po kratkom postupku, dakle, poslovna je logika Gross Kabirija.

alt

Osim privatnog interesa i osiguravanja HDZ-ovog životnog prostora za Hrvate u Federaciji BiH, prema informacijama koji su stigli iz dobro obavještenih izvora, Kabiri je dio većeg plana u kojemu je za potrebe ukidanja izborne volje Bošnjaka iz Izraela Draganu Čoviću stiglo nekoliko desetaka miliona maraka pomoći da se “riješi muslimanskog političkog faktora”.

Odnosno, Kabiri je sasvim adekvatan da bude dio projekta palestinizacije Bošnjaka i njihovog trpanja u neku bosansku Gazu. Jedini je problem u tome što bosanski Hrvati pod vodstvom poglavnika Čovića umjesto da nešto naseljavaju bježe glavom bez obzira iz Hercegovine u njemačku "obećanu zemlju". I to nema veze sa nikakvom navodnom bošnjačkom majorizacijom već sa politikom HDZ-a BiH.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...