GRMI, PUŠE, PADA: Stigla promjena vremena, donosimo prognozu za narednih nekoliko dana

Danas će u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

  • Vijesti

  • 02. Nov. 2023  

  • 0

U ostatku zemlje sunčano uz malu do umjerenu oblačnost i postepeno naoblačenje poslijepodne. U jutarnjim satima kiša i lokalni pljuskovi su mogući u Hercegovini i na istoku Bosne. Prema kraju dana i tokom noći kiša i pljuskovi u južnim i zapadnim dijelovima naše zemlje. Tokom noći se očekuju jaki udari vjetra. Jutarnja temperatura zraka od 7 do 12, a dnevna do 23°C.

U petak pretežno oblačno i vjetrovito vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Obilnije padavina u sjevernim, istočnim područjima Hercegovine i zapadnim područjima Bosne. Tokom noći prestanak padavina. Vjetar jak sa olujnim udarima južni i jugozapadni. Temperatura zraka od 15 do 23°C.

U subotu pretežno oblačno vrijeme, uz djelimično razvedravanje poslijepodne. Prijepodne kiša i lokalni pljuskovi u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne. Poslijepodne rijetki lokalni pljuskovi u Hercegovini, djelimično centralnoj i istočnoj Bosni. Vjetar slab, uglavnom, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura zraka od 6 do 14, a dnevna od 12 do 18°C.

U nedjelja pretežno oblačno i vjetrovito vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Intenzivnije padavine u Hercegovini i na jugozapadu Bosne. Vjetar umjeren do jak sa olujnim udarima južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 6 do 12, a dnevna do 21°C.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...