JOŠ NIJE POZNAT UZROK: U zraku se još uvijek osjeti miris paljevine, policija osigurava pijacu Kvadrant (FOTO + VIDEO)

Na širem području Otoke osjeti se dim u zraku iako je požar ugašen oko 15 sati.

  • Hronika

  • 05. Nov. 2023  

  • 0

Pijacu Kvadrant nakon požara osiguravaju pripadnici Uprave policije MUP KS. Na cijelom lokalitetu i okolnim objektima oko pijace isključena je struja. Od toplote popucali su i prozori na susjednoj zgradi, piše novinska agencija Patrija.

Sutra bi trebao biti izvršen uviđaj kako bi se utvrdio tačan uzrok požara.

Na širem području Otoke osjeti se dim u zraku iako je požar ugašen oko 15 sati.

Do požara je došlo oko 13 sati, a vrlo brzo se požar proširio skoro na cijelu pijacu odnosno sve boksove. Prema informacijama iz KJKP Tržnice-Pijace oko 175 je zakupaca.

Oni su u nevjerici posmatrali kako im pred očima nestaje sve za samo nekoliko sekundi. Ono što nije uništeno u požaru, uništeno je od vode tokom gašenja požara.

Predstavnici općinske, gradske i kantonalne vlasti obećali su pomoć ljudima koji su ostali bez egzistencije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...