„CIGANIJA, TEŠKA…“: Dodik na društvenim mrežama poslao čestitku Đokoviću, pa ukinuo komentare, ali bilo je prekasno…

Naime, lideru SNSD-a stigao je podsjetnik na nezapamćeni skandal u studiju RTS-a kada je porodicu Đoković koja je bila organizator banjalučkog teniskog turnira Srpska Open nazivao svakakvim imenima.

  • Mini market

  • 06. Nov. 2023  

  • 1

Milorad Dodik, predsjednik bh. entiteta Republika Srpska aktivan je na društvenim mrežama, a već duže vrijeme na društvenoj mreži X, nakon svojih objava ne dozvoljava komentare korisnicima te mreže.

No, ovoga puta, nakon čestitke Novaku Đokoviću zbog osvajanja 40. Masters turnira u karijeri, na trenutak je zaboravio to učiniti.

-Sa zadovoljstvom i izuzetnim ponosom upućujem Novaku Đokoviću iskrene čestitke povodom osvajanja masters turnira u Parizu. Tokom cijelog turnira dominantnom i impresivnom igrom na terenu, kao i briljantnom strategijom, ostvarili ste ovaj fantastičan uspjeh i omogućili brojnim navijačima u Republici Srpskoj, ali i širom svijeta, istinske trenutke sreće i ponosa. Želim Vam i u budućnosti dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću i još mnogo osvojenih titula na radost svih nas, poručio je Dodik na društvenoj mreži X, ubrzo ukinuvši mogućnost komentiranja, no bilo je prekasno.

Naime, lideru SNSD-a stigao je podsjetnik na nezapamćeni skandal u studiju RTS-a kada je porodicu Đoković koja je bila organizator banjalučkog teniskog turnira Srpska Open nazivao svakakvim imenima.

Nakon svega, Dodik, ili onaj ko vodi njegov korisnički račun na X-u ukinuo je mogućnost komentiranja, no već je bilo kasno.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...