JEZIVA SNIMKA S LICA MJESTA: Vozilom se zabio u terasu kafića, više mrtvih i povrijeđenih...

Alkotest vozača bio je negativan, a krv mu je analizirana i na druge tvari u organizmu, izvijestila je policija.

  • Hronika

  • 06. Nov. 2023  

  • 0

Vozač skupocjeng BMW-a sinoć se zabio se u terasu puba u Australiji, usmrtivši petero ljudi. Ozlijeđeno je šestero osoba, uključujući i 60-godišnjeg vozača BMW-a, piše AP.

Na licu mjesta poginuli su dječak, dva muškarca u 30-ima i žena u 40-ima. Tinejdžerica je avionom prebačena u bolnicu u Melbourneu gdje je umrla.

Vozač luksuznog automobila prebačen je u bolnicu nakon nesreće u prepunoj pivnici hotela Royal Daylesford u ruralnom gradu Daylesfordu, sjeverozapadno od Melbournea, saopćila je policija.

"Vozač je pretrpio šok i lakše ozljede te je ostao pod policijskom stražom", rekao je Shane Patton, načelnik policije Victorije. Policijski istražitelji pokušavaju utvrditi kako je automobil prešao na rubnik i udario u terasu puba uz cestu.

Alkotest vozača bio je negativan, a krv mu je analizirana i na druge tvari u organizmu, izvijestila je policija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...