PAPARAZZI U AKCIJI: Seks-bomba potpuno zaboravila bivšeg supruga, novog partnera više ne skriva...

Da se i dalje nalaze, dokazuju njihove nove fotografije paparazza, a dvojac je dvije večeri za redom išao na večeru u Santa Monici

  • Show

  • 07. Nov. 2023  

  • 0

Kolumbijska glumica Sofia Vergara očito je preboljela supruga Joea Manganiella, a prije nekoliko dana viđena je u društvu novog muškarca. Da se i dalje nalaze, dokazuju njihove nove fotografije paparazza, a dvojac je dvije večeri za redom išao na večeru u Santa Monici.

Zajedno su stigli automobilom, a kad su hodali do ulaza restorana, Sofia se jedva suzdržavala da Justina Salimana ne primi za ruku.
Da se odlično zabavljaju pokazuju i njihove fotografije iz automobila na kojima je glumica umirala od smijeha.

Foto: Profimedia

Sofia se navodno brzo zaljubljuje u Justina, a izvor je za Daily Mail rekao: ''Sofia je napustila Joea i bila bi sretna da ga više nikad ne vidi. Njezina veza s Justinom natjerala ju je da se nikad ne osvrće unatrag. Justin je apsolutno šarmantan i zgodan i ima nevjerojatan posao. On nije glumac i vrlo je samouvjeren, a njoj je to odlično sjelo.''

''On je jako privlači i stvari se brzo odvijaju. Povezali su se zbog izgubljene ljubavi i jednostavno su oduševljeni jedno drugim'', dodaje izvor.

Privlačnost para bila je jasna tokom njihove romantične zajedničke večeri ove sedmice, a jedan gost restorana je otkrio: ''Tokom večere nisu mogli maknuti ruke jedno s drugog. Neprestano su se ljubili i ljubili.''

''Ruke su joj bile posvuda po njemu, posebno ispod stola. Mjesto je vrlo mračno, ali oni definitivno nisu skrivali svoju privlačnost'', dodao je izvor.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...