ŠPRAJC RAZMONTIRAO ČOVIĆEVOG PRIJATELJA: Poljubac čovjeka lignje - on je hrvatski vanjskopolitički Loverboy…

Zoran Šprajc u nešto manje od tri minute analizirao je potez hrvatskog šefa diplomacije Gordana Grlić-Radmana, inače dobrog prijatelja lidera HDZ-a BiH Dragana Čovića.

  • Regija

  • 11. Nov. 2023  11. Nov. 2023

  • 1

Da ovog čovjeka nema, trebalo bi ga izmisliti: "Ja ne znam kako je to netko snimio" veli ministar vanjskih poslova Hrvatske koji je njemačku ministricu htio obljubiti pred barem 70 fotoreportera i snimatelja. I to u trenutku dok su ih pripremali za slikanje. "Mi, ministri se" veli "uvijek srdačno pozdravimo". Valjda onako po lički, prstom u guzu, a ako ne uspiju kolegama uvaliti uvalit prst onda im evo moraju uvalit jezik.

Ali moramo malo stati u obranu našeg vanjskopolitičkog Loverboya jer kakvih sve političkih poljubaca ima Grlić Radman je još u predseksualnoj fazi, poručio je RTL-ov urednik i voditelj Zoran Šprajc u Stanju nacije.

Zoran Šprajc u nešto manje od tri minute analizirao je potez hrvatskog šefa diplomacije Gordana Grlić-Radmana, inače dobrog prijatelja lidera HDZ-a BiH Dragana Čovića.

Video pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...