URANILA ZIMA: Na Jahorini pao snijeg, na Bjelašnici izmjereno...

Meteorolozi su za danas na planinama najavili slab snijeg.

  • Hronika

  • 11. Nov. 2023  

  • 0

Snijeg se jutros zabijelio na Јahorini, gdje su pala dva centimetra. Na Јahorini preovladava oblačno i maglovito vrijeme uz temperaturu zraka od dva stepena Celzijusova, objavljeno je na sajtu Olimpijskog centra "Јahorina".

Meteorolozi su za danas na planinama najavili slab snijeg.

Temperature zraka u 07 sati (°C): Bjelašnica -2; Ivan Sedlo, Sokolac 4; Bugojno, Livno, Sarajevo 6; Tuzla, Zenica 7; Banja Luka, Bihać, Sanski Most 8; Široki Brijeg 9; Mostar 10; Trebinje 11; Neum 12; Atmosferski pritisak u Sarajevu iznosi 928 hPa, za 17 hPa je niži od normalnog i lagano raste.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...