PUNE RUKE POSLA: Pogledajte radove na Lidlovoj mega-građevini u BiH (VIDEO)

Riječ je o gradilištu koje se nalazi nadomak Sarajeva, uz sami autoput, što će Lidlu omogućiti dobru povezanost sa svojim prodajnim centrima širom države.

  • Ekonomija

  • 11. Nov. 2023  

  • 0

Kompanija koja izvodi radove na izgradnji velikog logističkog centra kompanije Lidl BH u Lepenici kod Kiseljaka objavila je novi video gradilišta.

Kako se može vidjeti, gradilište je zaista impozantno, izvještava BiznisInfo.ba.

Kako je BiznisInfo.ba ranije pisao, na ovom mjestu Lidl gradi svoje centralno skladište i logistički centara za Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru. Lidl je ovu parcelu u međuvremenu uknjižio u svoje vlasništvo.

Riječ je o gradilištu koje se nalazi nadomak Sarajeva, uz sami autoput, što će Lidlu omogućiti dobru povezanost sa svojim prodajnim centrima širom države.

Ovo je trenutno najveće gradilište ove kompanije u Bosni i Hercegovini, a vjerovatno i cijelom regionu.

Ovo je ujedno i jedno od najvećih gradilišta u cijeloj Bosni i Hercegovini. Kompanija Bossil navodi da je ovo jedan od njihovih najzahtjevnijih projekata.

Njemački div paralelno ulazi na četiri regionalna tržišta – BiH, Crne Gore, Kosova i Sjeverne Makedonije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...