SAVO MILOŠEVIĆ ODREDIO SASTAV ZMAJEVA ZA MEČ PROTIV SLOVAČKE: Imamo novog kapitena

Za večerašnju utakmicu sa Slovacima, koja nema rezultatski značaj, na teren je poslao šarolik sastav.

  • Sport

  • 19. Nov. 2023  

  • 0

Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras na Bilinom polju protiv Slovačke igra meč 10. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Savo Milošević, selektor Zmajeva, ponovo je bio primoran da kombinuje. Za večerašnju utakmicu sa Slovacima, koja nema rezultatski značaj, na teren je poslao šarolik sastav.

Za BiH će večeras, i vjerovatno nikad više, od prve minute igrati: Pirić, Gazibegović, Hadžikadunić, Gojković, Mujakić, Cimirot, Hajradinović, Bašić, Hamulić, Prevljak, Demirović.

I večeras imamo novog kapitena. Izostankom Džeko, Pjanića, Šehića, Kolašinca, Krunića i Dedića, traka je završila oko ruke Cimirota.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...