HRVATSKI MEDIJI RAZOTKRILI VUČIĆA: Kako su mjesec dana prije izbora Srbi izmislili špijunski skandal…

-Znamo i da su izbori u Srbiji itekako blizu i da se tada najbolje sjetiti "omiljenog neprijatelja", navodi se u prilogu RTL-a.

  • Regija

  • 23. Nov. 2023  23. Nov. 2023

  • 0

Ako pogledate naslovnice današnjih novina, mislit ćete da smo sa Srbijom u diplomatskom ratu jer svi pričaju o neprijateljskom činu naših susjeda, riječi su kojima započinje prilog RTL TV-a.

-Srpski mediji idu toliko daleko da tvrde kako hrvatski špijuni subverzivnim akcijama ugrožavaju sigurnost Srbije i planiraju srušiti Aleksandra Vučića s vlasti. Znamo već da je Hrvatska omiljena Vučićeva tema, da pati zbog bolje ekonomije, da se ljuti kada Srbi ljetuju na Jadranu, da gušta kada Dinamo izgubi. Znamo i da su izbori u Srbiji itekako blizu i da se tada najbolje sjetiti "omiljenog neprijatelja", navodi se u prilogu RTL-a.

Kratki video prilog RTL TV pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...