MLADA MAJKA PREMINULA NAKON DUGOGODIŠNJE BORBE SA OPAKOM BOLEŠĆU: Iza nje su ostale dvije kćerkice

Pošto su troškovi liječenja bili izuzetno skupi, porodica i prijatelji prije godinu dana potražili su pomoć dobrih ljudi.

  • Hronika

  • 25. Nov. 2023  

  • 0

Mlada majka iz Ljiga u Srbiji, Maja Spasojević (31), koja se godinama borila sa opakom bolešću, preminula je danas.

Maja se kao lavica borila sa opakom bolešću, ali pošto su troškovi liječenja bili izuzetno skupi, porodica i prijatelji prije godinu dana potražili su pomoć dobrih ljudi. Njen suprug Bojan se do samog kraja na sve načine borio da se skupi potreban novac.

Svi su se digli na noge, sugrađani, Crveni krst iz Ljiga, ljiška Biblioteka i kolege iz frizerskog salona, ali surova bolest odnijela je mladi Majin život.

Maja Spasojević je iza sebe ostavila supruga Bojana, kao i dvije kćerke.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...