TROJE DJECE SPAŠENO IZ KANDŽI ZLOSTAVLJAČA, EUROPOL TRAŽI POMOĆ GRAĐANA: Prepoznajete li ove predmete?

Uhapšeno je, saopćeno je iz Europola, dvoje osumnjičenih za seksualno zlostavljanje djece.

  • Hronika

  • 26. Nov. 2023  

  • 1

Troje seksualno zlostavljane djece je identifikovano i spašeno u najnovijoj akciji koju su sproveli Europol i Interpol, a u kojoj je učestvovalo 26 zemalja, većinom iz Evrope.

Uhapšeno je, saopćeno je iz Europola, dvoje osumnjičenih za seksualno zlostavljanje djece.

Nisu naveli u kojim zemljama su otkrili te slučajeve, piše Libertas.

Iz Europola su ponovo apelovali na građane da im pomognu u identifikaciji porijekla određenih predmeta sa fotografija do kojih su došli, kako bi ušli u trag zlostavljačima djece. Fotografije detaljno pogledajte ovdje.

„Nadamo se da će neko prepoznati detalj koji će pomoći da se suzi lokacija žrtve. Nijedan trag nije premali“, naveli su iz Europola.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...